Musse vann…

Jag såg honom i starten, sedan var han som bortsprungen…

Överallt jag letade utan att finna, i skog såsom vid vattenbryn även de kala branta bergshällarna utgjorde sökplatser, Musse var borta. Han sprang och sprang, Håkanssen jagade. Håkanssen närmade sig och där var han borta igen. Musse var som en pappersbit i vinden som ständigt fick ny fart och försvann i hast. (2.23-1.38) Håkanssen är 55 minuter sen… Allt var Musses fel.

LidingöVallen

Håkanzings utmanar

Intressanta namn bland eliten
[23 september 2008]
Mustafa Mohamed gör comeback efter några års frånvaro i Lidingöloppet. Han utmanas bland annat av fjolårssegraren Joseph Kimisi och finske Jussi Utriainen.
Bland damerna finns också många intressanta namn, både på 30 km och Lidingö Tjejlopp.
Störst mediaintresse bland eliten i Lidingöloppets startfält dras förstås till EM- och VM-fyran på 3000 meter hinder, Mustafa Mohamed. "Musse" utmanas främst av kenyanske fjolårssegraren Joseph Kimisi, finske Jussi Utriainen, två i fjol och Mustafas lagkompis i Hälle, Henrik Ahnström (3:a 2007).
Hälle IF har uttalade ambitioner att vinna lagtävlingen där de fem snabbaste löparnas tider slås ihop. Man utmanas bland annat av IFK Mora och FK Studenterna.

Nu ställer väl sig alla den givna frågan… VAR fan nämns Håkanzing…
Knapphändig research kan väl förklara en del, men en given seger är allt jag räknar med. Jag ska jävlar i mig springa ikapp den dära Misse Pigg eller vad dom nu kallar honom, tror han är dålig utmed havet.

Över och Ut (ut o löp)


Blå höst

Som ett skvalande täcke utan ände men med egen vilja, utan rynkor men med vågor, utan tyg men med vind. Som den våg som rullade in, rullade sanden ut och den sista kaffemuggen lämnade strandkanten utan spår, spår som funnits men som ej finns mer. Sommarsol som värmde blev havsvind med kyla och fåglar flyttar. Lång bort blev kyla värme och solsken blir till sommartid, här endast en alltmer mörknade omfamnande kyla som längtar efter vinter och tidigt tända gatuljus. Katten sprang bort och dog och flugan på väggen satt bara kvar för att den fastnat, inte för att den ville… Host…höstjävel

/Cre8tive



Kvalitetssäkring

I snamband med kvallens tredje våg av upplop på Malmös Stortorg sågs fyra beväpnade presoner smita från plasten. Allt skede mycket snabt och vi hann inte reflektera över den upkomna situatiionen, säger befälhavare Sirt Svist. Fortlöpnade rapporterin kommer att ske under kvällens gång. För frågor häsnvisas till kontorspersonel i Malöms stadskärne.

/SvD

… Detta var ett blogg inlägg utan kvalitetssäkringen på.

Från syrien utan visum

Fyra personer kom ifrån Syrien på en buss. Dessa personer hade varsitt visum med sig in i landet. Hur många hade de med sig hem?

Svarsalternativ:

1. 4 stycken
2. 3 stycken, den tredje personen blev av med sitt i ett väpnat rån
3. 2 stycken, två av personerna blev av med sina visum när de tränade handboll med en svensk division 2 klubb
4. 1 styck, de sista tre personerna råkade ut för en taxikupp och blev av med sina visum i samband med krock
5. Vet ej, det saknas information i uppgiften för att lösa uppgiften

Skicka svaren till SVT2, 34354 Smögen, Norge

/Smog

I skuggan av ljus

Efter en natt utan sömn vaknade han plötsligt upp i total förvirring. Allt snurrade i total stillhet, varför kunde han ej förklara i denna stund av morgonljus. All frid som tidigare legat som en avbild i ljus var försvunnen. Var fanns den? Nu var han tvungen att kraftigt ifrågasätta hela den situation som uppkommit utan att för den skull förneka varifrån den kom. Ingenting var självklart och allt var uppenbart, ljus av små skalbaggar hade börjat bildas i det vattenglas som stod framför bordet i hallen och ljuset som uppstod blev en källa till att omfamna hela den uppenbarelse som framför honom nu avbildades i skuggor.  En skugga av vad, eller varför, vad var det han sett? En omtumlande tanke kvävde hans inre känsla av förnuft, nu var han åter förvirrad. Visste han vad som väntade eller visste han att någonting skett? Han låg i plågor och förtvivlade hela sin situation. Nu vågade han inte ens kliva ur bädden, istället låg han tryckt mot den kalla trygga vägg som han så ofta betraktat med fasa men som han nu såg som sin enda utväg från ovissheten, eller var den just det han inte behövde. Nu hatade han väggen. Istället för att trycka sig mot den tog han nu avstånd från den och lade sig med hela sin tyngd så långt ut på bädden som möjligt var utan att för den skull falla av densamma. Nu var väggen inget hot och han kunde nu återvända till tankarna gällande uppenbarelsen han varit med om. Var var den? Var hade han sett den, nu mindes han inte vad som tidigare utgjort hela hans värld av frågor. Skulle han nu få sömn eller skulle något nytt påminna honom om tidigare frågor som vidrört hans knappa sinne för medvetenhet. Han var helt beroende av den hjälp han fick med att ihågkomma saker som som han varit med om och den hjälpen stod Albertine för. En ljus smak av välvilja fyllde hans tankar när Albertine skulle komma för att utföra den tjänst hon av familjen var mer eller mindre tvingad till att utföra. I en värld av total förvirring var hon den som skulle bringa ordning och få honom på tankar som kunde utgöra ett sorts fortsatt hopp för honom och för den familj som han idag ej hade en aning om att han var placerad i.…

Cre8tive/
poetiska dramer ur en kämnärsrätt

På färd genom natten

I en bur av stål flög han genom natten. Tryggare kan ingen vara, tänkte den knappt berusade Håkanzing när har på förnatten placerades i huligan-arabens, hastigt men ändå lustigt, införskaffade stålbur till färdmedel. Där satt han alltså, med fötterna distinkt placerade i förarsätet och blicken i backen, med krav på snabb färd mot stadskärnan. Färden kantades av diverse incidenter som vår huvudperson idag ej kan återge i detalj, men ett försök kan ända vara på sin plats för att förstå denna mediokra upplevese.

Allt började med en bur av stål. Troligtvis uppkom idéen i samband med konstaterandet att cykel till färdmedel ej var möjligt för uppdraget, detta på grund av att de två i övrigt medverkande sagofigurerna ej införskaffat den kunskap som krävs för att framföra detta medel för transport. Första hindret uppkommer när trion skarpt sneddar den mytomspunna Magistratan till väg, ett grön och högt fordon är då nära att klippa de tre förvirrade, men i ett ögonblick av vakans så räddas situationen. Detta för trion mot nya upptåg, där en kombination av kraftigt nedförlut i samband med betong utgör nästa hinder. Buren av stål räddar dock en överlyckligt road Håkanzing som i hast och mörker famlar efter ytterligare upptåg. I sanningens namn utgör det sista hindret det klart mest häpnandsveckande, dock ej aldrig ifrågasatt. Denna kraftigt nedförlutande backe avslutas i sjö. Sjön Sjön, i vilken Ön Ön är placerad. Färdens karaktär är hastig och snabb med ett avslut som kan liknas vid djävulen själv. Håkanzing reser sig dock utan krav på ersättning. Tre roade mindre bemedlade studenter har uppmärksammat dramat och framskrider nu i all hast för att få en skymt av karaktärerna som återigen har satt skräck i natten. Studenterna skräms dock bort hastigt när stålburen flyger i Sjön och Håkanzing utropar sin lycka. I övrigt fortsatte natten sitt lugna gemak, där kämnärspojkarna i skuggor skred omkring för att utgöra det mörka och omisskänliga hot som sig bör…

Allt är en uppdiktad sanning. Men buren finns altid kvar och kan än idag skådas vid den mytomspunna lundensiska Sjön som, om man ska tro sägnen, än idag utgör en vattenfylld källa till djävulskap.

Över och Out

 




Kräftor, Alban och Tysk grammatik

Helgens ämnen varierar likt fabror Willys utbud i frysdisken…

Kräftorna avsmakades på Kämnärsresidenset (i biblioteket), Mr. Stefen var inte den som lät klorna ligga orörda och utryckte sin oerhörda tacksamhet för denna högt välsignade måltid. Droger satt dock mest mitt i kräftspadet med fast blick på nästa kräftusling till offer. Mattsons och Claesses ät mest aioli och tvistade likt de lärde om huruvida aiolin skar sig eller icke till de turkiska små skalbaggarna. Håkanssons satt invid och lät sig roas åt den pågående diskussionen som verkade alltmer hetsk tills dess att Stefen satte punkt för densamma genom att återigen uttrycka sin tacksamhet över att få närvara…

Ett annorlunda inslag i vardagen är dr Alban. Detta blev dock verklighet för kämnärspojkarna under lördagseftermiddagen, dock var endast Håkanssons och Mattssons de som närvarnade Claesses var tvungen att sova sin heliga söndagssömn. Albanen levererade i vanlig ordning…

Den tyska grammatiken övades under söndagens tidigaste timmar i form av diverse svenska svordommar som hastigt och lustigt översattes till klockren sydtyska. De små förvirrade tyska damerna begav sig dock alltmer förvirrade hemåt för att begrunda det som under kvällen hade lärts ut. Kämnet boys fortsatte sin raid genom den lundensiska natten för att i vanlig ordning skrämma slag på allt levande. ^SkräckPunk^


 

 


It´s Back

Thank all holy mother of God > I´m back…

The Blog revives, creation is back, quality with success


What does a squirrel do in the summer? It buries nuts. Why? Cos then in winter time he's got something to eat and he won't die. So, collecting nuts in the summer is worthwhile work. Every task you do at work think, would a squirrel do that? Think squirrels. Think nuts.
/ David Brent


Eller : …Freelove on the freelove freeway, the love is free and the freeway`s long, I got som hot love on the hotlove highway and going home cause my baby´s gone… she´s dead (no she´s not dead)

http://www.youtube.com/watch?v=9JitDWQI9qc&NR=1

RSS 2.0